top of page

Yaratıcı Gücünle Buluşma & Uyanış Zamanı

Dünyada bilinçli olarak kurulan tüm sistemlerin otantik doğamıza, yaratıcılığımıza, içimizdeki güce ihanet ettiğini hissediyorum. Bizi evlere, işlere, ilişkilere hapseden, bir türlü hiçbir şeyden yeterli olmadığına dair inançlarımızı körükleyen ancak çok paramız olursa her şeye sahip olabileceğimize inandıran bir sistem.


İnsan enerji anlamında çok boyutlu bir ışık varlığıdır. Bazen içimize doğan ilhamlar, bu ışık varlığından gelen ışık tozları gibi gönlümüze ışıltı verirler, bizi heyecanlandırırlar. Bazıları bu ışığı ve coşkuyu takip ederken, bazıları yaratmak istediklerini daha düzenli kurgulamaya çalışırlar, ajandalara, planlara sığdırmaya çalışırlar. Halbuki yaratıcılığın en güzel yanı onun akışta kişiyi hiç bilmediği birine dönüştürmesidir.


Kendi hikayeme baktığımda, aslında biraz içe dönük biriyim. Sadece masanın ardında çizimler yapan, tasarımcı, grafiker...Benim başlangıç noktam bu meslek isimleri. Ancak onların ardında daha derin bir ruh ve ilham olduğunu keşfetme yolundayım her zaman. İşte bu tanımlar ve sıfatlar aslında benim oluş halimin bir kısmını yansıtıyor. Halbuki ürettikçe ve o yaratıcı ışığı takip ettikçe, bundan çok daha fazlası olduğumu keşfediyorum her gün.. Yaşam deneyimlerini aktaran bir masal anlatıcısı olduğumu, yazar olduğumu, iş kurabileceğimi, insanlara konuşarak da dokunabileceğimi. Yaratıcı yolu takip ettikçe kendimi yeniden keşfeder oldum. Hiç bilmediğim yönlerim ancak ufak adımlar attıkça ortaya çıktı.


Biliyorum ki her kahramanın yolu farklı. Yine de bir gerçek var ki, o da yaratıcı olmanın,

üretken olmanın, içindeki ilhamı ve ışığı takip etmenin insanı ruhen geliştirmesi ve olduğuna inandığı kişiden çok daha fazlası olduğunu göstermesi... Bunun için en doğal, en keyifli şekilde neyi yaptığınızı hatırlayın. Hiç zorlama olmadan, biri size "hadi" demeden, en doğal halinizle neyi yapmayı sevdiğinizi, zamanın en akıcı nerede olduğunu düşünün. O anlara yatırım yapabilirsiniz. O anlara daha çok değer verebilirsiniz. Çünkü para da, bolluk da ancak güzel bir enerjiye, dolu dolu doğurgan ve verimli bir enerjiye akar. Bugün yaptığınız her ne ise onu nasıl yaptığınızı fark edin.


Bu uyanışımız bizleri kalıplardan çıkaracak.

Kendi sistemlerimizi kurduracak.

Kendi hayat yolumuzu seçtirecek.

Kurumlar olmadan, sistemler olmadan..

Özgürleştirecek.

88 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page